Categorieën

Geboortekaartje met een vrolijk dier

Dieren zijn altijd leuk en populair op geboortekaartjes. Ze kunnen grappig zijn of juist lief en dat past hartstikke goed bij een pasgeboren kindje. Geboortekaartje.nl heeft daarom vele geboortekaartjes met een vrolijk dier erop. We hebben meerdere categorieën waar je geboortekaartjes met vrolijke dieren kan vinden. Bijvoorbeeld de categorieën In het bos, Huis, Boompje, Beestje, Beestenboel, Dieren silhouetten, Vrolijk en lief. Zoals je ziet heeft Geboortekaartje.nl vele categorieën die geboortekaartjes met vrolijke dieren bevatten, en dit zijn ze nog lang niet allemaal. Hier vind je dus altijd wel een leuk geboortekaartje met een vrolijk dier.

blanco buttonvoorbeeld button

Jouw persoonlijke geboortekaartje maken

Heb je een leuk geboortekaartje gevonden? Dan kan je deze vervolgens volledig naar wens aanpassen! Verander het lettertype, de kleuren of de achtergrond. Je kan er helemaal jouw eigen persoonlijke geboortekaartje van maken. Ook kan je een leuke foto van jouw kindje op het door jouw gekozen geboortekaartje zetten. Het is hartstikke leuk als jouw kind op een geboortekaartje staat tussen allemaal vrolijke dieren.

Een geboortekaartje ontwerpen met een vrolijk dier

Als je wilt beginnen met een blanco kaartje kan dat ook. Met onze gebruiksvriendelijke tool kan je zelf een compleet nieuw geboortekaartje ontwerpen. Kies het lettertype, de kleuren, de randjes en de achtergrond. Je kan bijvoorbeeld ook zelf afbeeldingen toevoegen van en vrolijk dier. Je hebt het helemaal zelf in de hand!

Een proefdruk bestellen

vrolijk dier

Heb je een geboortekaartje gemaakt maar zou je hem toch het liefst even in je handen willen hebben voordat je een hele set kaartjes besteld? Bij Geboortekaartje.nl kan je voor maar € 0,99 inclusief verzendkosten een proefdruk bestellen, zodat je zelf het eindresultaat kan controleren. Bestel een proefdruk van jouw geboortekaartje voor drie uur ’s middags en je hebt hem de volgende dag al in huis. Het is ook mogelijk om de enveloppen van tevoren te bestellen, zodat je deze alvast van een adres kunt voorzien.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>