Categorieën

Geboortekaartje in de stijl van een krant

Ben jij op zoek naar geboortekaartjes in de stijl van een krant? Dan vind je bij de collectie urban wellicht een kaartje naar wens! Tevens kan je er op onze site voor kiezen om je eigen geboortekaartjes te ontwerpen. In een aantal stappen maak jij je eigen geboortekaartjes met als thema de krant!

blanco buttonvoorbeeld button

Een geboortekaartje in de stijl van een krant

Maak je keuze uit de de leukste en mooiste voorbeeld geboortekaartjes en pas deze naar eigen wens aan. Of ontwerp het kaartje helemaal zelf. Dan kan dat met deze tool waarmee je oneindig kan variëren. Op deze website hebben we allerlei mogelijkheden, ook om een geboortekaartje in de stijl van een krant te maken.

stijl van een krant

Een geboortekaartje maak je zo

Stel je kaartje volledig naar eigen wens samen: kies je tekst, het lettertype, de kleur, randjes, enzovoorts… je kan het zo complex of simpel ontwerpen als je zelf wenst!

Indien je liever begint met een voorbeeld geboortekaartje, dan kan dat vanzelfsprekend ook! Op deze website vind je het grootste aanbod voorbeeld geboortekaartjes, verdeeld in tientallen uiteenlopende stijlen. Van lief tot klassiek, van hip & trendy tot stoer. Bij deze kaartjes kun je nog steeds alles veranderen naar eigen smaak. Helemaal leuk is het om je vrienden en familie te laten zien hoe leuk jullie kindje is door er een foto bij te doen!

Bestel een proefdruk

Bestel je geboortekaartje in de stijl van een krant voor drie uur ‘s middags en dan heb je ‘m de volgende dag al in de brievenbus. Natuurlijk kun je ook de enveloppen alvast vooruit bestellen, zodat je deze ruim van tevoren kunt adresseren.

 

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>