Categorieën

Photoshop zelf je unieke geboortekaartje

Wil je je geboortekaartje met photoshop ontwerpen? Op www.geboortekaartje.nl kun je met een soortgelijk programma je eigen geboortekaartje helemaal vormgeven zoals je in gedachten hebt. Op de website zijn eindeloze mogelijkheden om je kaartje te bewerken. Zo kun je creatief aan de slag met het ontwerpen van een kaartje dat helemaal bij jou past! Je kunt kiezen uit heel veel voorbeeldkaartjes die je zelf ook nog kunt aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om je kaartje vanaf helemaal niets met een soort photoshop te creëren.

blanco buttonvoorbeeld button

Photoshop zelf een uniek en speciaal geboortekaartje

Wanneer jij heel bekwaam bent met Photoshop en je het perfecte geboortekaartje in gedachte hebt,  kun je heel eenvoudig jouw kaartje maken via geboortekaartje.nl. Maak in Photoshop een illustratie, of bewerk een mooie foto die je graag op het geboortekaarphotoshoptje van jullie zoon of dochter wilt hebben. Het plaatje upload je gemakkelijk en snel op de site, en je kunt direct beginnen met het verder perfectioneren van jullie geboortekaartje.  De ontwerp-tool werkt eenvoudig, en jij als ervaren Photoshopper zult dan ook moeiteloos het perfecte kaartje ontwerpen.

Op het moment dat je liever begint met een standaard geboortekaartje, dan kan dat uiteraard ook! Op onze site vind je het allergrootste assortiment voorbeelden, onderverdeeld in tientallen uiteenlopende stijlen. Van lief tot klassiek, van trendy tot stoer. Je kunt daarna een bestaand geboortekaartje verder opleuken. Hiervan zijn namelijk alle elementen ook los te bewerken! Maak het jezelf dus zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt!

Proefdruk

Ben je benieuwd hoe jouw Photoshop creatie er uit ziet op een kaartje? Bestel dan voor maar 99 cent een proefdruk. Wanneer je dit voor 15.00 uur doet, heb je het al de volgende dag in huis! Laat je fantasie dus de vrije loop in Photoshop en maak een geboortekaartje wat uniek en persoonlijk is.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>