Categorieën

Een origineel geboortekaartje

Hoera! Jullie kindje is eindelijk geboren. Het is nu tijd om jouw vrienden en familie op de hoogte te brengen over de geboorte. Op Geboortekaartje.nl hebben wij vele leuke en originele geboortekaartjes. We hebben een uitgebreide collectie verdeeld over tientallen verschillende categorieën. Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Kijk dan bijvoorbeeld eens in de categorieën Geinig,Urban, Retro en Doodles. Er is voor iedereen wat wils.

blanco buttonvoorbeeld button

Jouw eigen unieke geboortekaartje

Heb je een passend geboortekaartje gevonden? Dan kan je deze vervolgens volledig naar wens aanpassen! Pas de kleuren aan, de achtergrond en het lettertype. Je kan alles veranderen om een zo origineel mogelijk geboortekaartje te maken, speciaal voor jouw kindje. Jouw geboortekaartje wordt helemaal uniek als je er een mooie foto op zet van de baby. Leuk voor vrienden en familie die het kaartje gaan ontvangen.

origineelEen origineel geboortekaartje ontwerpen

Heb jij zelf een origineel idee voor een geboortekaartje? Gebruik dan onze gebruiksvriendelijke tool om een eigen geboortekaartje te maken. Kies de kleuren, het lettertype, de randjes en de achtergrond. Je kan een leuke foto toevoegen of een grappige afbeelding. Je hebt het zelf helemaal in de hand! Binnen de kortste keren heb je een eigen origineel geboortekaartje.

Proefdruk bestellen

Wil je graag weten hoe het eindresultaat van jouw geboortekaartje eruit komt te zien, voordat je een hele set bestelt? Bestel dan een proefdruk voor maar € 0,99 inclusief envelop en verzendkosten. Plaats je bestelling voor drie uur ’s middags en je hebt jouw proefdruk de volgende dag al in huis.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>