Categorieën

Leuke geboortekaartjes

Honderden leuke geboortekaartjes

Gefeliciteerd met de geboorte van jouw kindje! Nu ben je vast en zeker op zoek naar leuke geboortekaartjes. Dan zit je helemaal goed bij Geboortekaartje.nl! In onze collectie vind je namelijk honderden leuke geboortekaartjes. We hebben lieve geboortekaartjes voor meisjes en stoere geboortekaartjes voor jongetjes. Er is voor ieder wel wat wils. En het is helemaal leuke dat elk kaartje helemaal naar wens kan worden aangepast, zoals de achtergrond, de kleuren en het lettertype. Je kan er helemaal jouw eigen draai aan geven. Als je het leuk vind kan je ook een mooie foto van jouw kindje uploaden en deze op jouw kaartje plaatsen. Zo wordt jouw geboortekaartje helemaal persoonlijk en uniek.

Zelf leuke geboortekaartjes ontwerpen

Wil je liever zelf jouw eigen leuke geboortekaartjes ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Met onze handige tool kies je zelf het formaat, de achtergrond, de kleuren, het lettertype en de tekst. Heb je nog een leuke afbeelding of foto? Dan kun je deze gemakkelijk uploaden en bijvoorbeeld gebruiken als achtergrond. Je kan precies het geboortekaartje maken die jij in gedachten had. Maak het zo simpel of uitgebreid als je zelf wilt.

Bestel een proefdruk

Ben je benieuwd naar het eindresultaat van jouw ontworpen geboortekaartje? Bestel dan een proefdruk van jouw geboortekaartje voor maar €0,99 inclusief envelop en verzendkosten. Voor 15:00 besteld? Dan heb je jouw proefdruk de volgende dag al in huis. Je kan zo op je gemak jouw geboortekaartje controleren en beslissen of je een hele set wilt gaan bestellen.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>