Categorieën

Broer en zus op een geboortekaartje

Ben jij op zoek naar een geboortekaartje met een broer en zus? Zoek dan niet verder, want op Geboortekaartje.nl vind je altijd een leuk passend geboortekaartje. Je kunt een foto toevoegen of een bestaand kaartje met een broer en zus kiezen. Maak een keuze uit de honderden voorbeeldkaarten en pas deze aan zoals je wenst. Ontwerp je liever het volledige kaartje zelf? Dan kan dat dankzij de makkelijk te gebruiken applicatie waarmee je oneindig kan variëren. Op deze site bieden we allerlei mogelijkheden, ook voor een kaartje met een broertje en zusje erop.

blanco buttonvoorbeeld button

Gebruik een foto van het broertje en/of zusje

Op www.geboortekaartje.nl kan je zelf de vrolijke geboortekaartjes aanpassen of je kan er voor kiezen om zelf een uniek kaartje te ontwerpen. Op deze manier is het heel gemakkelijk op mooie geboortekaartjes met een foto van de broer en zus te maken! Kijk maar eens op onze website bij alle mogelijkheden die wij te bieden hebben, in een handomdraai maak jij je eigen geboortekaartjes!

Een broer en zus op een geboortekaartje

Het maken van een persoonlijk geboortekaartje is tegenwoordig zeer eenvoudig. Stel je geboortekaartje helemaal op zoals je wilt: kies je tekst, het lettertype, de achtergrond, randjes, etc… je kan het zo complex of simpel maken als je zelf wil! En uiteraard kun je er ook een broer en zus op zetten.

broer en zus

Indien je liever van start gaat met een standaard geboortekaartje, dan kan dat uiteraard ook! Bij Geboortekaartje.nl vind je het allergrootste aanbod voorbeeld geboortekaartjes, verdeeld in talloze verschillende stijlen. Van vrolijk tot klassiek, van trendy tot retro. Hierin kun je alsnog alles veranderen naar eigen wens. Echt leuk is het om je vrienden en kennissen te tonen hoe lief jullie kindje is door er een foto bij te voegen!

Nieuwsgierig?

Wil je weten hoe een geboortekaartje met een broer en zus er uiteindelijk uit komt te zien? Je kunt een proefdruk bestellen en zo het resultaat bekijken. Bestel deze voor drie uur ‘s middags, dan heb je ‘m de volgende dag al in huis. Ook handig, enveloppen vooruit bestellen zodat je deze al kan adresseren. Ook kun je je adressenbestand uploaden, dat scheelt je een hoop tijd.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>