Categorieën

Auto op geboortekaart

Gefeliciteerd met de geboorte van jouw zoon! Je wilt nu natuurlijk vol trots aan jouw vrienden en familie laten weten dat jouw kindje is geboren. Kies daarom een leuk geboortekaartje uit op Geboortekaartje.nl, lekker vanuit jouw eigen huis. Wij hebben tientallen leuke en verschillende categorieën, zodat jij gemakkelijk een passend kaartje kan vinden. Jongetjes houden van auto’s en spelen vaak al op jonge leeftijd met autootjes. Het is daarom leuk om voor jouw zoontje een geboortekaartje met een auto erop te nemen. Kijk daarvoor eens in onze categorieën Stoere vrolijke jongens, Urban en Kleurig.

blanco buttonvoorbeeld button

Leuke geboortekaartjes met auto

Elk geboortekaartje kan volledig naar wens worden aangepast. Zoals de kleuren, het lettertype of de achtergrond. Je kan er helemaal jouw eigen unieke geboortekaartje van maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een eigen leuke afbeelding van een auto op het geboortekaartje plaatsen. Hetzelfde geldt voor een mooie foto van jouw kereltje. Als jij graag een geboortekaart wilt met een auto erop, dan zit je hier helemaal goed.

autoEigen ontwerp

Als jij het liefst een eigen ontwerp maakt, dan kan dat dankzij onze gebruiksvriendelijke applicatie. Kies zelf het lettertype, de kleuren, de achtergrond en de randjes. Het is ook super eenvoudig om een eigen afbeelding op het geboortekaartje te zetten, bijvoorbeeld van een mooie auto. Het is ook extra leuk als straks bij jouw vrienden en familie een geboortekaartje door de bus valt die jij zelf hebt ontworpen!

Proefdruk bestellen

Wil je graag weten hoe het eindresultaat van jouw geboortekaartje eruit komt te zien, voordat je een hele set bestelt? Bestel dan eerst een proefdruk voor maar € 0,99 inclusief envelop en verzendkosten. Plaats je bestelling voor drie uur ’s middags en je hebt jouw proefdruk de volgende dag al in huis.

Laat een bericht achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>